Bjørnar Trondsen

Bjørnar Trondsen

Bjørnar har bachelor i informatikk fra Universitetet i Tromsø med fordypning i distribuerte systemer og objektorientert programmering, og bachelor i økonomi fra Høgskolen i Harstad.

Han har 11 års arbeidserfaring siden han var ferdig med en mastergrad i innovasjon og entreprenørskap fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet på Ås.

Bjørnar har tidligere jobbet som utvikler og prosjektleder i større internasjonale selskaper, og som forretningsutvikler i oppstartsselskaper innen fornybar energi. Bjørnars arbeidserfaring er i grenseskillet mellom teknologi og forretning med fokus på verdiskaping. Han har stor interesse for verdiskaping og gevinstrealisering hos kunden. Bjørnar er strukturert og systematisk i sin tilnærming til forretningsutivkling og prosjektledelse, og har evne til å identifisere behov og gevinster. Han har sans for å lytte til kunden og stille de rette spørsmålene for å identifisere behovene.

Som over gjennomsnittlig interessert i teknologi kan han også bidra innen kvalitetssikring, testledelse og programmering i språk som Python, C og Java.

Sertifiseringer: Prince2 Foundation og TOGAF9.1.

På fritiden er Bjørnar konkurranseflyger i paragliding og deltar bl. a. i verdenscupen. Han deltar også i terrengsykkelritt og i triatlonkonkurranser, og landeveissykkelen får langturer med jevne mellomrom.

Ansatt i Arkitektum siden sommeren 2017.

Stilling
Prosjektleder
Epost
bjornar@arkitektum.no
Telefon
41 21 83 97

Adresse

Arkitektum AS
Postadresse:
Postboks 4
3833 Bø i Telemark

Besøksadresse:
Hellandtunet
Kyrkjevegen 6
3800 Bø i Telemark

Kontakt

Tlf: 35 59 59 00
Epost: post@arkitektum.no
Orgnr: 914 994 780 MVA