Bjørnar Trondsen

Bjørnar Trondsen

Bjørnar har bachelor i informatikk fra Universitetet i Tromsø og master i innovasjon og entreprenørskap fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet på Ås.

Som virksomhetsarkitekt er Bjørnar interessert i grenseskillet mellom teknologi og forretning. Som teknologi-interessert er han ikke fremmed for teknisk deltakelse i utviklingsprosjekter, samtidig som at han er opptatt av verdiskaping for kunden. Bjørnar er strukturert og systematisk i sin tilnærming til virksomhetsarkitektur og prosjektledelse, og har en evne til å identifisere behov og gevinster hos kunden. Han har sans for å lytte til kunden og stille de rette spørsmålene for å identifisere kundebehov.

Bjørnar har tidligere jobbet som utvikler og prosjektleder i IT-prosjekter i større internasjonale selskaper, samt som forretningsutvikler i oppstartsselskaper.

På fritiden er Bjørnar konkurranseflyger i paragliding og deltar bl. a. i verdenscupen. Han deltar også i terrengsykkelritt, og landeveissykkelen får langturer med jevne mellomrom.

Stilling
Prosjektleder
Epost
bjornar@arkitektum.no
Telefon
41 21 83 97

Adresse

Arkitektum AS
Postadresse:
Postboks 4
3833 Bø i Telemark

Besøksadresse:
Hellandtunet
Kyrkjevegen 6
3800 Bø i Telemark

Kontakt

Tlf: 35 59 59 00
Epost: post@arkitektum.no
Orgnr: 914 994 780 MVA