Jørgen Tellnes

Jørgen Tellnes

Jørgen har en bachelor i informatikk fra Høgskolen i Telemark (nå Universitetet i Sørøst-Norge).

Jørgen arbeider til daglig med .NET-teknologier men er også godt vant med Java, Javascript, PHP og med BASH og Linux-plattformen. I tillegg til ASP MVC (.NET) har han god kjennskap til rammeverkene Laravel (PHP) og Vue (Javascript). Jørgen er opptatt av personvern og datasikkerhet. Han har sans for fri programvare-konseptet og trives godt i tverrfaglige samarbeidsprosjekter. Han har stort fokus på å framstille programkode på en ryddig, selvdokumenterende og pedagogisk måte, med tanke på felles framtidig vedlikehold.

Han jobber som systemutvikler i Arkitektum og har bl.a. deltatt i arbeid på oppdrag for Kartverket, som med utviklingen av Geonorge (nasjonal geoportal) og i Kartverkets internasjonale tjenester med bistand i realisering av nasjonale datamodeller for bl.a. Montenegro og Georgia. Han har jobbet mye med utvikling av Arkitektum-produktene PsTools og GISTools og har den siste tiden vært hovedutvikler på Arkade 5 på oppdrag for Arkivverket og på MaxSpec på oppdrag for Bane NOR.

Jørgen bistår regelmessig Universitetet i Sørøst-Norge, bl.a. med forelesninger i versjonskontroll og med veiledning i bachelorprosjekter for studenter på informatikkstudiet. Han har tidligere arbeidet på barne- og ungdomskole og på flymotorverksted. På fritiden flyr Jørgen seilfly i Nome flyklubb og spiller trommer bl.a. i bandet Ugras.

Jørgen har vært ansatt i Arkitektum siden desember 2012.

Stilling
Systemutvikler
Epost
jorgen@arkitektum.no
Telefon
99 35 29 90

Adresse

Arkitektum AS
Postadresse:
Postboks 4
3833 Bø i Telemark

Besøksadresse:
Hellandtunet
Kyrkjevegen 6
3800 Bø i Telemark

Kontakt

Tlf: 35 59 59 00
Epost: post@arkitektum.no
Orgnr: 914 994 780 MVA