Jørgen Tellnes

Jørgen Tellnes

Jørgen har en bachelor i informatikk fra Høgskolen i Telemark. Han har vært ansatt i Arkitektum siden høsten 2012 og har bl.a. deltatt i arbeid på oppdrag for Kartverket, som med utviklingen av Geonorge (ny nasjonal geoportal). Han jobber aktivt med utvikling av Arkitektum-produktene PsTools og GISTools.

Jørgen arbeider til daglig med .NET-teknologier men er også godt vant med Java, Javascript, PHP og med BASH og Linux-plattformen. I tillegg til ASP MVC (.NET) har han god kjennskap til rammeverkene Laravel (PHP) og Vue (Javascript).

Jørgen er opptatt av personvern og datasikkerhet. Han har sans for fri programvare-konseptet og trives godt i tverrfaglige samarbeidsprosjekter. Han har stort fokus på å framstille programkode på en ryddig, selvdokumenterende og pedagogisk måte, med tanke på felles framtidig vedlikehold.

Jørgen bistår Høgskolen i Sørøst-Norge regelmessig, bl.a. med veiledning i bachelorprosjekter på informatikkstudiet. Han har tidligere arbeidet med funksjonshemmede og med flymotorvedlikehold. På fritiden spiller Jørgen trommer i bandet Ugras

Stilling
Systemutvikler
Epost
jorgen@arkitektum.no
Telefon
99 35 29 90

Adresse

Arkitektum AS
Postadresse:
Postboks 4
3833 Bø i Telemark

Besøksadresse:
Hellandtunet
Kyrkjevegen 6
3800 Bø i Telemark

Kontakt

Tlf: 35 59 59 00
Epost: post@arkitektum.no
Orgnr: 914 994 780 MVA